Appel + pannenkoeken = een van de beste ontdekkingen

appel

Nog een ochtend en nog een kom ontbijtgranen; nog een middag en nog een calorierijk gebakje en een frisdrank vol lege calorieën erbij. En het fruit? Nou, die mooie appel is achtergebleven. 🍏

Je kunt je consumptie van bewerkt voedsel verminderen en bewustere en gezondere keuzes maken met onze hulp. En om bewust te eten, hoef je de smaak van je eten niet op te geven.

Er zijn veel recepten voor pannenkoeken in omloop, en we hebben je zelfs een goede gezonde geleerd. Deze keer, in samenwerking met Only Food Page, geven we je een recept voor deze luchtige Amerikaanse specialiteit met een twist: de hoofdrol is voor een appel. Ja, appel pannenkoeken! We zweren dat we niet gek zijn, blijf gewoon lezen. 🍎

Appel pannenkoeken zijn een andere en leuke manier om fruit te eten en ze zijn super gemakkelijk te maken. Ze hebben maar 5 ingrediënten om het niet ingewikkeld te maken en om alles nog gemakkelijker te maken, kun je ze bijna allemaal kopen op de website van Zumub. Hier is goed over nagedacht, nietwaar?

Hier is het recept:

Ingrediënten:

Zumub Bak Spray
Is er om koken gemakkelijker, leuker en gezonder te maken.

Kopen

Bereiding:

  • Verwijder de schil en het klokhuis van de appel(s)
  • Meng de rest van de ingrediënten totdat een homogene massa is gevormd
  • Verhit de koekenpan (je kunt Zumub bak spray gebruiken)
  • Dip de appel schijfjes in het beslag dat je eerder hebt bereid en leg ze in de koekenpan; doe een beetje beslag in het gat van de appel
  • Wanneer je zuurstofbelletjes in het beslag begint te zien, keer je de pannenkoeken om
  • Serveer met Zumub pindakaas, yoghurt, of Zumub Siropen 0kcal (verkrijgbaar in chocolade en hazelnoten, aardbeien en gezouten karamel smaken)

Zoals het gezegde luidt “Een appel per dag houdt de dokter weg“. En wat een geweldige manier om je dagelijkse appel te eten, hè?

Als je dit recept probeert, laat ons dan weten hoe het ging en laat je mening achter over deze nieuwe manier om pannenkoeken te maken in de reacties! 🥞😊

About Zumub.com

Zumbu.com provides the largest selection and lowest prices on supplements in Europe, with over 8000 different products. Free shipping or 24/48H delivery options for all EU countries.

Check Also

Tonijn: De ster van de show

De recepten van deze week zijn geschikt als lunch, diner, of een gezond tussendoortje. Ja, …

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.